Ξεκίνησαν οι καταγραφές ζημιών από το κύμα κακοκαιρίας στην Αιτωλοακαρνανία
Ξεκίνησαν οι καταγραφές ζημιών στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, σε αρδευτικά δίκτυα, σε γέφυρες και σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, που προκλήθηκαν από το κύμα κακοκαιρίας, στην Αιτωλοακαρνανία.
Τα τεχνικά κλιμάκια άρχισαν να καταγράφουν ζημιές στην πόλη του Αγρινίου και στις κοινότητες Ζευγαράκι, Κλεισορρεύματα, Παναιτώλιο, Παραβόλα, Καινούργιο, Κυρά Βγένα, Τραγάνα και Παλαιοκαρυά του δήμου Αγρινίου.
Παράλληλα, λειτουργεί στο Αγρίνιο γραφείο για την παραλαβή αιτημάτων από πολίτες που αφορούν καταγραφές ζημιών.
Ακόμη, από αύριο Δευτέρα θα ξεκινήσει στο δημαρχείο Μεσολογγίου η παραλαβή αιτήσεων καταγραφής ζημιών πρώτης κατοικίας και επιχειρήσεων πολιτών που επλήγησαν από το κύμα κακοκαιρίας.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Μεσολογγίου για λόγους που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν το 1ο δημοτικό σχολείο Κατοχής, το νηπιαγωγείο Κατοχής και 1ο νηπιαγωγείο Νεοχωρίου.
Επίσης, λόγω των ελέγχων που θα πραγματοποιηθούν από κλιμάκια μηχανικών, αύριο Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό σχολείο Ελληνικών, το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Κεφαλοβρύσου, το δημοτικό σχολείο Χαλικίου, καθώς και το δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Χρυσοβεργίου.
Ενίσχυση των ψηφιακών υπηρεσιών του DASHBOARD-myEFKA προς όφελος των πολιτών
22:28
Συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών στη Χίο - Πληροφορίες για τραυματίες και αγνοούμενους
22:17
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 1.000.000 ευρώ
22:15
Νέα «πυρά» Σαμαρά: Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ - Το χάος είναι ο κ. Μητσοτάκης (vid)
22:13