Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός παραβίασε το «βραχιολάκι» και δραπέτευσε
Άκαρπες παραμένουν, μέχρι αυτήν την ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό 42χρονου που παραβίασε τον κατ' οίκον περιορισμό που του είχε επιβληθεί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για άνδρα γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές, ενώ με απόφαση δικαστικού συμβουλίου η κράτησή του αντικαταστάθηκε με το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης («βραχιολάκι»).
Όπως έγινε γνωστό, το πρωί φέρεται να «έσπασε» την ηλεκτρονική επιτήρηση, πετώντας το «βραχιολάκι», με συνέπεια να χαθεί το σήμα του και έκτοτε θεωρείται δραπέτης. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, η οποία «χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή για να τον εντοπίσει.
ΕΛΛΑΔΑ
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπα στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονος και 16χρονος λόγω μέθης - Χειροπέδες στους γονείς τους
14:33
ΕΛΛΑΔΑ
Επιχείρηση διάσωσης 38 μεταναστών στο Φαρμακονήσι - Αγνοείται ανήλικη
14:21
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι και εμβολισμό με όχημα - Εξετάζεται το τρομοκρατικό κίνητρο
14:08
ΚΟΣΜΟΣ