Η ΕΛΑΣ ενημερώνει για την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ με ένα... πρωτότυπο tweet
Η Ελληνική Αστυνομία έχει αποδείξει πως έχει χιούμορ, μέσα από τις αναρτήσεις της στο Twitter και αυτή τη φορά, μας δείχνει και την αγάπη της για τις... γάτες (και όχι μόνο τους σκύλους).
Η ΕΛΑΣ ενημερώνει και προειδοποιεί με έναν έξυπνο τρόπο τους οδηγούς -και όχι μόνο-, να προσέξουν πολύ απόψε το βράδυ στην έξοδό τους, με ένα Gif και μια σημαντική συμβουλή.
«Βράδυ Παρασκευής και βράδυ διασκέδασης! Για να είναι όμως και ασφαλές, εσείς συμφωνήσατε ποιος από την παρέα δεν θα πιει απόψε;», αναφέρει σε tweet της, επισυνάπτοντας μια Gif με τρεις γάτες, που χορεύουν ξέφρενα υπό τον ήχο της μουσικής.
Όποιος ακολουθεί την Ελληνική Αστυνομία στα social media, δεν μπορεί να μην έχει στο νου του αυτή την ανάρτηση στην βραδινή έξοδό του.
SPONSORED
Μέχρι σήμερα (15/05) υποβάλλονται οι αιτήσεις Youth Pass - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
04:00
Τα 10 βήματα της νέας διαδικασίας για τα ανείσπρακτα ενοίκια και την έξωση με εξώδικο
03:00
Φορολογικές δηλώσεις: Τα 10 sos για τους υπόχρεους
02:00
Αδήλωτα εισοδήματα: «Ραβασάκια» σε 12.000 φορολογούμενους - Ποιους αφορούν
01:00