Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
Η κακοκαιρία ξεκίνησε να πλήττει τη Βορειοδυτική Ελλάδα, με αποτέλεσμα να κλείσει επαρχιακή οδός από τα χιόνια.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την Επαρχιακή Οδό Φλώρινας - Καστοριάς, από 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου) στον οποίο με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας η κυκλοφορία διεξάγεται επ’ αόριστον μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε επίσης διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικούς άξονες της Ροδόπης, της Δράμας, της Ακαρνανίας, της Αιτωλίας, που τέθηκαν σε ισχύ λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν από κακές καιρικές συνθήκες.
Συγκεκριμένα, στο Ν. Ροδόπης, λόγω βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στις Ιρλανδικές Διαβάσεις Μεσοχωριού – Μωσαϊκού. Στην περιοχή της Δράμας διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Παρανεστίου – Πρασινάδας από το 16,5ο έως 16,6ο χλμ λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις βροχοπτώσεις. Στο χωριό Πρασινάδα λόγω καθίζησης του οδοστρώματος και κατολισθήσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον δρόμο από την πλατεία Οικισμού Ι.Μ. Μεταμόρφωσης, (15,5-15,6 χλμ).
Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακαρνανία, στην 6η χ/θ της επαρχιακής οδού Παραβόλας – Νερομάνας.
Κλειστή επ΄αόριστον θα παραμείνει λόγω κατολισθήσεων και καθιζήσεων η Νέα Εθνική Οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο 50,5ο χλμ. στην περιοχή Κλεισούρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς από το 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).
Βίντεο από τη στιγμή που ιρανικό βλήμα χτυπά περιοχή στο Ισραήλ
09:48
Το πρώτο trailer της νέας σειράς «Χάρι Πότερ» – Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα
09:42
Οι Χούθι έτοιμοι να εμπλακούν στον πόλεμο στο πλευρό του Ιράν
09:36
Προβλήματα στην πλατφόρμα του X - Αναφορές ότι δεν «φορτώνουν» αναρτήσεις
09:28