Συνελήφθησαν οι Κολομβιανοί της σπείρας που έκλεβε ιατρικά μηχανήματα (pics)
Συνελήφθησαν οι Κολομβιανοί, μέλη σπείρας που έκλεβε ιατρικά μηχανήματα από νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Οι δράστες, που είχαν «χτυπήσει» σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, διέφευγαν, όμως εντοπίστηκαν στο εξωτερικό.
Η σπείρα δραστηριοποιούνταν σε πολλές χώρες, όπως η Ισπανία, η Γερμανία, η Τσεχία, η Ολλανδία και η Κροατία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ολόκληρη η ομάδα είχε έρθει στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας στις 11 Μαΐου και κατάφερε να διαφύγει στις 25 Μαΐου με πλαστά στοιχεία από το Ελευθέριος Βενιζέλος.
Αυτός είναι ένας από τους δράστες της σπείρας Κολομβιανών που έκλεβαν ιατρικά μηχανήματα
Στην Αθήνα είχαν νοικιάσει διαμέρισμα στο κέντρο, ενώ κυκλοφορούσαν μόνο με νοικιασμένα αυτοκίνητα.

Η ανάλυση στα κινητά τους έδειξε ότι τα κρατούσαν κλειστά την ώρα των διαρρήξεων στα νοσοκομεία όμως από τις κεραίες αποδεικνύονται ακόμα και οι ώρες που ταξίδευαν για τα νοσοκομεία του Βόλου, της Λάρισας αλλά και της Λαμίας, από τα οποία έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα.
Φωτογραφία ντοκουμέντο ενός από τους δράστες της σπείρας Κολομβιανών που έκλεβαν ιατρικό εξοπλισμό
Στο εξωτερικό χρησιμοποιούσαν γυναίκες οι οποίες πήγαιναν δήθεν ως ασθενείς στα νοσοκομεία που θα χτυπούσε η σπείρα, για να κάνουν κατόπτευση χώρου και να βγάλουν ακόμα και φωτογραφίες από τα ιατρεία.

Διπλωματικές πηγές για Ρούμπιο: Επιβεβαιώνεται το στρατηγικό βάθος της σχέσης Ελλάδος – ΗΠΑ
14:21
Γαλλία: 15χρονος μαθητής ακρωτηριάστηκε από χειροβομβίδα κρότου λάμψης που πέταξαν αστυνομικοί
14:10
Νέα κόντρα Μαρινάκη - ΠΑΣΟΚ για τις 120 δόσεις με επίκεντρο παλαιότερες δηλώσεις
13:58
Οπτογενετική: Πώς λειτουργεί η τεχνική που «κέρδισε» το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής
13:52