Νέα τραγωδία στον Όλυμπο, εντοπίστηκε νεκρός ορειβάτης
Νεκρός ανασύρθηκε ο δεύτερος ορειβάτης, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή «Καλόγερος» του Ολύμπου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο ορειβάτης απεγκλωβίστηκε από το δύσβατο σημείο και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται με ορειβατικό εξοπλισμό σε προσβάσιμο σημείο, προκειμένου από εκεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι ο πρώτος ορειβάτης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας τραύματα και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, στη θέση Πριόνια στον Όλυμπο.
Η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, ύστερα από τηλεφώνημα 37χρονου, ότι ο ίδιος, μαζί με ένα ακόμη άτομο 55 ετών, βρίσκονται σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Καλόγερος και χρειάζονται βοήθεια.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.
Αυτή είναι η τρίτη επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο από το Σάββατο, όταν σημειώθηκε η τραγωδία με το θάνατο του 25χρονου ορειβάτη και τον τραυματισμό του φίλου του. Την Κυριακή, δύο ορειβάτες εντοπίστηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης.
SPONSORED
Πρωτοφανές για την εποχή κύμα κάυσωνα πλήττει τη Γαλλία
09:26
Η Μάιλι Σάιρους απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ
09:20
Ισραήλ: Νεκρός υπαξιωματικός σε επιχειρήσεις στον νότιο Λίβανο
09:11
Κυρανάκης: Οι δημόσιες συγκοινωνίες να γίνουν πιο λειτουργικές για τον πολίτη
09:02