Πλειστηριασμοί ακινήτων: Μόνο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σήμερα

Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ορίζει πως σήμερα, Τετάρτη θα διεξαχθούν μόνο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, αναβάλλεται η αυριανή διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί.
Παράλληλα, επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά. Σύμφωνα με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών, κ.λπ. «η απόφαση ελήφθη προκειμένου να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών».
Ακόμη, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ότι «είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά».

Στρατηγικές αφίξεις και παγκόσμια ορόσημα ενισχύουν το αποτύπωμα διεθνών brands στην Ελλάδα
15:32
ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Στο «κόκκινο» η ένταση μετά τις εκρήξεις σε ρωσικές γέφυρες - Ουκρανικό σαμποτάζ καταγγέλλει η Μόσχα (pics&vids)
15:28
Αγώνας δρόμου για θαυμαστή του Σάμ Φέντερ - Από Λιντς στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει συναυλία του
15:21
Φλωρεντία: Τέσσερις αθλητές τραυματίες από φωτιά στο προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα (vids)
15:10.jpg?t=ad16lf7d2V-oE4twpLXBOw)