Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη
Δεμένα θα παραμείνουν αύριο (Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου) τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.
Η απεργία θα ξεκινήσει από τις 00:01 της Πέμπτης, έως τις 12 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τροποποιήσεις και αλλαγές δρομολογίων των εταιρειών.
«Η διάλυση του ΝΑΤ και η αρπαγή κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του, η αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων, ο ευτελισμός των συντάξεων και η οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία των ναυτικών με αφορμή την αυριανή κινητοποίηση.
Σε όλα τα λιμάνια της χώρας θα υπάρχει περιφρούρηση της απεργίας από ομάδες ναυτεργατών.
Προσωπικός Βοηθός: Έως 1.939 ευρώ το μήνα - Τι ισχύει για τους σημερινούς ωφελούμενους
00:30
Επικοινωνία Γεραπετρίτη με ΥΠΕΞ του Μπαχρέιν για Μέση Ανατολή και συνεργασία στον ΟΗΕ
23:59
Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κριτσά Λασιθίου: Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις
23:54
Την 11η θέση κατέλαβε στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου
23:50