Δυτική Ελλάδα: Κατάσχεση 7.000 προϊόντων-μαϊμού και 4.500 πακέτων λαθραίων τσιγάρων
Περίπου 7.000 είδη παραεμπορίου κατέσχεσαν οι αστυνομικοί έπειτα από ελέγχους που έκαναν στην Πάτρα και στην Ναύπακτο, στο πλαίσιο επιχειρήσεων για την πάταξη του παραεμπορίου στη Δυτική Ελλάδα. Παράλληλα, σε μία άλλη περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου 4.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία , συνελήφθησαν σε χώρο λαϊκής αγοράς, στην Πάτρα, τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διέθεταν προς πώληση 6.723 είδη παραεμπορίου, όπως μπαταρίες, ωρολόγια, κομπολόγια, ομπρέλες, είδη ένδυσης και είδη οικιακής χρήσης.
Επίσης, συνελήφθη στη Ναύπακτο ένας ακόμη αλλοδαπός, ο οποίος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ασκούσε παράνομα πλανόδιο εμπόριο, πωλώντας φακούς, μπαταρίες, ραδιόφωνα και φορτιστές.
Όσον αφορά στην υπόθεση με τα λαθραία τσιγάρα, αστυνομικοί συνέλαβαν στην Πάτρα δύο αλλοδαπούς, διότι βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, 4.470 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Νέα προβλήματα στο Cloudflare - Εκτός λειτουργίας Canvas και Zoom
11:35
Εκλογές Ονδούρα: Προβάδισμα για τον υποψήφιο που στηρίζει ο Τραμπ
11:32
Ιωάννινα: Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ΙΧ των ληστών κοσμηματοπωλείου στην Πάργα
11:32
Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Οι επτά περιοχές που θα «σαρώσει» σήμερα o Byron
11:24