Πήγαν στην Καστοριά με άλογα από την Αλβανία για να κόψουν παράνομα ξύλα

Πέντε άλογα φόρτωσαν με ξυλεία δύο Αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι μπήκαν παράνομα στη Ελλάδα και άρχισαν να υλοτομούν σε δημόσια δασική έκταση.
Αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή του Πολυανέμου Καστοριάς, κοντά στην Ελληνοαλβανική οριογραμμή, τους δύο αλλοδαπούς, 30 και 44 χρόνων, αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν εισέλθει στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση.
Οι δράστες είχαν προβεί στην κοπή ξυλείας δρυός περίπου δυόμιση κυβικών μέτρων και την είχαν φορτώσει σε 5 άλογα.
Ελληνική Αστυνομία
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

ΧΡΗΜΑ
Ηλεκτρονικά η επικαιροποίηση στοιχείων στις τράπεζες: Ανοιχτή η πλατφόρμα «Know Your Business»
00:30
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Στον «αέρα» η τρίτη σεζόν του «Wheel of Time» (vid)
23:59
ΣΠΟΡ
Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός 3-1: Οι «πράσινοι» άγγιξαν το όνειρο, αλλά αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες
23:57
ΣΠΟΡ
Η ανακοίνωση της UEFA για την ακύρωση του γκολ με πέναλτι του Αλβάρες στο παιχνίδι Ατλέτικο - Ρεάλ
23:49
ΚΟΣΜΟΣ