Περισσότερα από 20 σκυλιά νεκρά στο Βόλο - Σοκαρισμένοι οι ιδιοκτήτες
Περισσότεροι από 20 σκύλοι θανατώθηκαν σε τρεις περιοχές του Βόλου, Στεφανοβίκειο, Βελεστίνο και Ριζόμυλο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους και στους ιδιοκτήτες των ζώων.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα σκυλιά ήταν μικρής ηλικίας. «Δεν ενοχλούσαν κανέναν. Πρόκειται για μαζική δολοφονία» τόνισε στον "Ταχυδρόμο"ένας από τους ιδιοκτήτες.
Το απαράδεκτο έγκλημα σημειώθηκε μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, με τους ιδιοκτήτες να αντικρίζουν το πρωί φριχτές εικόνες των κατοικίδιων που κείτονταν νεκρά είτε στο δρόμο είτε στις αυλές τους.
Όσον αφορά τις φόλες που χρησιμοποιήθηκαν, πρόκειται για πραγματικές «βόμβες» δηλητηρίου που είναι άκρως επικίνδυνες για τα ζώα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο Στεφανοβίκειο, μέχρι και το πρωί της Κυριακής, οι κάτοικοι έβρισκαν φόλες πεταμένες στην πλατεία του χωριού, τις οποίες φυσικά απομάκρυναν άμεσα.
Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών που έχασαν τα σκυλάκια τους με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο, έσπευσε να κοινοποιήσει το συμβάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να ενημερωθούν κι άλλοι ιδιοκτήτες, ώστε να προφυλάξουν τα ζώα τους από τον άγνωστο, μέχρι στιγμής, δράστη.
Αρκετοί από αυτούς προσανατολίζονται τώρα για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων.
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» τίτλου για την «Ένωση» - Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών στο 97'
23:04
Σε τουλάχιστον επτά συνεντεύξεις σήμερα ο Τραμπ συνέχισε τις απειλές κατά του Ιράν
22:52
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο - Μεταφορά μέσω θαλάσσης
22:40
«Ήταν τυχεροί»: Με πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τον ώμο η κατάρριψη του F-15 λέει ο Τραμπ
22:29