Επίδομα θέρμανσης: Μείωση κατά 50% σε σχέση με πέρυσι
«Ψαλιδισμένο» κατά 50%, σε σχέση με πέρυσι, θα είναι το επίδομα θέρμανσης που θα λάβουν φέτος οι δικαιούχοι, οι οποίοι αναμένουν να ανοίξει η σχετική εφαρμογή μέσω της οποίας θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.
Η απόφαση από το υπουργείο Οικονομικών για το επίδομα θέρμανσης, με την οποία θα καθορίζονται και τα κριτήρια για την χορήγησή του αναμένεται να εκδοθεί εντός των προσεχών ημερών, γεγονός που θα ανοίξει και τον δρόμο για το άνοιγμα της εφαρμογής για την υποβολή των αιτήσεων.
Οι πληροφορίες για τα κριτήρια αναφέρουν πως είναι αυστηρότερα, εισοδηματικά και περιουσιακά. Η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει την 1η Ιανουαρίου του 2018, ενώ η δεύτερη τον Ιούνιο του επόμενου έτους.
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του Taxisnet για να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης, όταν ανοίξει η πλατφόρμα.
Η αίτηση θα υποβληθεί στη σχετική ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αφού ο χρήστης εισέλθει στο σύστημα με χρήση των κωδικών πρόσβασης του στο Taxisnet.
Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι τρεις φορές πιο επικίνδυνα από μηχανές και ποδήλατα - Αποκαλυπτική μελέτη
19:10
Θεσσαλονίκη: Παράσυρση πεζού από ΙΧ στον Δενδροπόταμο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
19:02
Αντάρτες Χούθι: Πραγματοποιήσαμε στρατιωτική επιχείρηση με στόχο σαουδαραβικές δυνάμεις
18:53
Υπ. Παιδείας: Ανακοινώθηκαν 95 ειδικότητες και 860 τμήματα των ΣΑΕΚ - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
18:42