Πλήθος κόσμου είπε το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Μπεσκένη (pics)
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο, Βασίλη Μπεσκένη.
Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα. Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή, προδομένος από την καρδιά του.
Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην κηδεία του 43χρονου δημοσιογράφου ήταν και πολλά πολιτικά πρόσωπα, όπως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του, οι βουλευτές της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Παρόντες ήταν και συνάδελφοι του αποθανόντα όπως η Σία Κοσιώνη, η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταμάτης Μαλέλης.
Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο ΓΝΜ Έλενα Βενιζέλου και Αλεξάνδρα (Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619)
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49
Τραβούν ξανά «χειρόφρενο» τα ταξί - Παρατείνουν την απεργία και για 20 και 21 Ιανουαρίου
21:42
Χωρίς ίντερνετ το Ιράν εδώ και μια εβδομάδα εν μέσω διαδηλώσεων
21:34
Η εκτίμηση του Τραμπ για τη Ματσάδο δεν έχει αλλάξει, σύμφωνα με το Λευκό Οίκο
21:25