"To πόρισμα της Επιτροπής Σοφών έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα"
Δεν κινδυνεύει η πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς, τόνισε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.
"Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το πόρισμα της Επιτροπής Σοφών έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, αποτελεί μια πρόταση η οποία βρίσκεται πάνω στο τραπέζι και σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει την κυβερνητική πολιτική", είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.
Παράλληλα, το περιερχόμενο του πορίσματος αξιολογείται αφού περιλαμβάνει σωστές επισημάνσεις αλλά και υπερβολές, σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA”, δήλωσε ότι το ασφαλιστικό δεν αποτελεί καινούριο πρόβλημα, αλλά ένα ζήτημα που εντάθηκε από την κρίση και απαιτεί μεσομακροπρόθεσμες λύσεις.
Ανεφερόμενος στην Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Σαββαϊδου, ο Πάνος Σκουρλέτης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση μετά από επικοινωνία μαζί της, της έθεσε το δίλημμα αν θα πρέπει να παραμείνει στη θέση της από τη στιγμή που της ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική και το Δεθνές Δικαίο
19:17
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40