ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή σελίδας στο ΕΕΠ μετά από 16 χρόνια - Νέος Πρόεδρος ο Γιάννης Βουτσινάς με 70%

Αλλαγή σελίδας στο ΕΕΠ μετά από 16 χρόνια - Νέος Πρόεδρος ο Γιάννης Βουτσινάς με 70%

Νέα εποχή για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, καθώς νέος Πρόεδρος, μετά την αποχώρηση του Γ. Μπενέτου, αναλαμβάνει ο Οικονομολόγος Γιάννης Βουτσινάς.

Στις εκλογές που έγιναν το διήμερο 10 και 11 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής της «Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών» απέσπασε ποστοστό της τάξης του 69,01% ενώ ο Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης (συνεχιστής της παράταξης του Γιώργου Μπενέτου) κατέγραψε ποσοστό μόλις 19,5%. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Λεωνίδας Μίχας υποστηριζόμενος ανοιχτά από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου Νίκο Μελετίου με 11,5% και δεν έπιασε τον αντικειμενικό του στόχο, να αποτελέσει δηλαδή τον ρυθμιστή της επόμενης διοίκησης του ΕΕΠ.

Και τις επτά από τις θέσεις της Διοικούσας Επιτροπής κατέλαβαν υποψήφιοι της Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών του Γιάννη Βουτσινά.

Από τις 41 έδρες του Δ.Σ. του ΕΕΠ, η Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών κατέλαβε τις 28, η Επαγγελματική Συνεργασία τις 8 και η Ανεξάρτητη Κίνηση Επαγγελματιών τις 5.

Αναλυτικά τα 41 νέα μέλη του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά καθώς και οι ψήφοι που έλαβαν ανά περιοχή (πίνακες):

image1

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΕΠ Γιάννης Βουτσινάς

Στόχος του νέου Προέδρου του ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά και της ομάδας του, είναι η αμφίδρομη επικοινωνία της νέας διοίκησης με το σύνολο των μελών του ΕΕΠ, προκειμένου να υπάρχει διαρκής ενημέρωση και διαδραστική επαφή και να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Μελών και Διοίκησης ΕΕΠ, ώστε να καταστεί άμεσα σαφές ότι το Επιμελητήριο «ανοίγει» ξανά τις πόρτες του σε όλα τα μέλη και αποκτά τον θεσμικό ρόλο που του αρμόζει.

Ο κ. Βουτσινάς και η νέα Διοίκηση του ΕΕΠ αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα στις αρχές του έτους.

Μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» www.dikiep.gr/protaseis τις βασικές προτάσεις - προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου Προέδρου του ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ