ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο από επίθεση του «δράκου» των Αμπελοκήπων

Νέο βίντεο από επίθεση του «δράκου» των Αμπελοκήπων
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέο βίντεο από τη δράση του «δράκου» των Αμπελοκήπων αποτυπώνει τον άνδρα να επιτίθεται σε ακόμη ένα από τα ανυποψίαστα θύματά του.

Στα πλάνα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 25χρονος πλησιάζει από πίσω μία γυναίκα και σε ανύποπτο χρόνο την αρπάζει. Η γυναίκα τον απωθεί με δύναμη και ο «δράκος» τρέχει να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η απόπειρα επίθεσης που έχει καταγράψει το βίντεο από κάμερες ασφαλείας σημειώθηκε τη Δευτέρα (18/12) λίγο πριν συλληφθεί ο δράστης.

Χθες, το CNN Greece είχε δημοσιεύει αποκλειστικό βίντεο από επίθεση του 25χρονου σε νεαρή.

Υπενθυμίζουμε πως ο «δράκος» των Αμπελόκηπων είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής, καθώς είχε επιτεθεί σε επτά κοπέλες μέσα σε ένα μήνα.

Στην κυνική ομολογία του είχε αναφέρει πως δεν επρόκειτο για βιασμό, αλλά σεξουαλική παρενόχληση. «Για καφρίλα το έκανα. Ξεκίνησε για πλάκα. Δεν ήταν βιασμός, σεξουαλική παρενόχληση ήταν. Μου άρεσαν οι ωραίες γυναίκες και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε ό,τι έκανα», είπε χαρακτηριστικά στην ομολογία του.

Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα από τα θύματά του. Εκτός από τους Αμπελοκήπους είχε χτυπήσει στου Ζωγράφου και στο Σύνταγμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ