ΕΛΛΑΔΑ

Αφιερωμένο στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής το 11ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

Αφιερωμένο στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής το 11ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

Στο πλευρό των πληγέντων κατοίκων της Δυτικής Αττικής, οι οικίες και οι επιχειρήσεις των οποίων καταστράφηκαν από την πρόσφατη θεομηνία, αποφάσισε να σταθεί ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ.

Τροποποιώντας τα αρχικά σχέδια επιλογής συγκεκριμένων ιδρυμάτων προς στήριξη στο πλαίσιο του 11ου Προγράμματος Αλληλεγγύης του Ομίλου, η Ομάδα Δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποφάσισε από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας, να εστιάσει όλες τις προσπάθειες και ενέργειές της στη στήριξη των συνανθρώπων μας στη Δυτική Αττική.

Κινητοποιώντας το σύνολο των εργαζομένων του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ σε όλη την Ελλάδα, δημιουργήθηκε μία αλυσίδα αλληλεγγύης και στήριξης. Η ανταπόκριση όλων των εργαζομένων ήταν άμεση και συγκινητική, καθώς συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό για τη στήριξη, κυρίως, οικογενειών με άνεργα μέλη, στις πληγείσες περιοχές.

Όπως κάθε φορά, στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης συμμετείχε και η διοίκηση του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ. Ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Στις δύσκολες στιγμές των συνανθρώπων μας, η έμπρακτη αλληλεγγύη αποκτά επείγοντα χαρακτήρα. Η τραγωδία που ‘χτύπησε’ τη Δυτική Αττική μας ευαισθητοποίησε όλους. Ευχόμαστε η συμβολή μας να απαλύνει τον πόνο αυτών των οικογενειών».

Την Τετάρτη 20/12/2017, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τέσσερις εργαζόμενους της εταιρείας, με επικεφαλής τη Διευθύντρια Προσωπικού, κ. Άννα Γεωργίου και την Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Όλγα Τριανταφύλλου, επισκέφθηκε την περιοχή της Μάνδρας. Σε κεντρικό σημείο της πόλης, οι πληγείσες οικογένειες έλαβαν την οικονομική βοήθεια, σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ