Ανακάλεσε την παραίτησή του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά
Την απόφαση να αποσύρει την παραίτησή του γνωστοποίησε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, 'Αγγελος Κότιος, με επιστολή που έστειλε στον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.
Στην επιστολή, εκφράζει την πεποίθηση ο κ. Κότιος ότι «θα συνεχίσουμε να έχουμε μια ομαλή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής».
«Κινήσεις που στερούνται ψυχραιμίας και επικεντρώνουν την συζήτηση για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αποκλειστικά στον τρόπο ένταξης των καθηγητών ΤΕΙ α' βαθμίδας στο νέο Πανεπιστήμιο, υποβαθμίζουν τη σημασία ενός πρωτοποριακού εγχειρήματος και δηλώνουν διαθέσεις υπονόμευσης του ακαδημαϊκού του χαρακτήρα.
Αυτό σχολίασε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και συμπλήρωσε ότι «το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι η ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής γίνεται πλέον πραγματικότητα».
Έκτακτο δελτίο από EΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες και άνεμοι 9 μποφόρ απόψε έως αύριο το βράδυ
12:20
e-ΕΦΚΑ: Προσωρινά μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του την Παρασκευή
12:17
Κικίλιας για ναυάγιο στη Χίο: «Ανείπωτη τραγωδία, εχθροί της χώρας οι σύγχρονοι λαθρέμποροι»
12:13
Live Μητσοτάκης για πρόγραμμα «The Greek AI Accelerator»: Συνειδητή επιλογή να στηρίξουμε την καινοτομία
12:10