Λακωνία: Σε γκρεμό εντοπίστηκε η σορός της 26χρονης Ηλιάνας (pics)
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 26χρονης Ηλιάννας, που είχε εξαφανιστεί από τον Ασωπό Λακωνίας.
Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή την Πέμπτη μέσα στο όχημά της, σε απόκρημνο σημείο στην παραλία Τηγάνια, κοντά στην Ελιά.
Σύμφωνα με το notospress.gr, εκτιμάται ότι η άτυχη γυναίκα έφυγε με ταχύτητα από τον επαρχιακό δρόμο Ασωπού – Ελαίας και έπεσε σε γκρεμό ύψους δεκαεπτά μέτρων με αποτέλεσμα να βρεθεί στην παραλία.
Το αυτοκίνητο παρέμενε κρυμμένο από τον γκρεμό και τα φύκια έως χθες, που εντοπίστηκε από έναν ψαρά.
Ο ψαράς ειδοποίησε την Αστυνομία και στήθηκε επί τόπου μια μεγάλη επιχείρηση, για τον απεγκλωβισμό της σορού της.

Πηγή: notospress.gr
Επάνω στον δρόμο μέχρι τον γκρεμό, υπάρχει ένα πλάτωμα μήκους δεκαέξι μέτρων γεμάτο θάμνους. Σύμφωνα με τις Αρχές σε περίπτωση εκτροπής, το πλάτωμα θα είχε ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου. Ερευνώνται όλες οι εκδοχές με πιο πιθανή αυτή της αυτοχειρίας.

Πηγή: notospress.gr

Πηγή: notospress.gr
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00