Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (pics)
Για άλλη μια Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Το «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» και η Λαϊκή Ενότητα βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο με σκοπό να εμποδίσουν πιθανούς πλειστηριασμούς.
Τα κινήματα έφτασαν μέχρι την είσοδο του δικαστηρίου, εμποδίζοντας την πρόσβαση και αναρτώντας πανό.
Για σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ήταν προγραμματισμένος ένα πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας με αποθήκη για οφειλή ύψους 188.000 ευρώ.
Παρούσα στις κινητοποιήσεις ήταν και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Προκαλώ τον κύριο Τσίπρα να έρθει να με συλλάβει» δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «πρόβατα» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την τροπολογία που προβλέπει αυτόφωρο για όσους παρεμποδίζουν τους πλειστηριασμούς.
Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για απόπειρα εκβίασης επιχειρηματία - Βρέθηκε όπλο με σφαίρα στη θαλάμη
15:26
Ευρωπαϊκά ενοίκια με ελληνικούς μισθούς - Πώς το στεγαστικό κάνει πιο δύσκολη τη ζωή μας
15:16
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας παραίτησης - Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση Λαζαρίδη
15:05
Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την παραίτηση του Μακάριου Λαζαρίδη
14:56