Έληξε η κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη
Αποχώρησαν σήμερα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη οι τελευταίοι από τους 30 περίπου, πρόσφυγες και μετανάστες από το Αφγανιστάν που από τις 25 Νοεμβρίου μαζί με αλληλέγγυους των αιτημάτων τους πραγματοποιούσαν κατάληψη.
Η κατάληψη είχε έρθει ως συνέχεια στις κινητοποιήσεις την ομάδας αυτής των Αφγανών προσφύγων που επί ένα σχεδόν μήνα διέμεναν στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης, αρνούμενοι να μετακινηθούν επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας στον καταυλισμό της Μόριας τον οποίο είχαν εγκαταλείψει.
Ας σημειωθεί ότι από τους 30 που συμμετείχαν στην κατάληψη, περίπου οι μισοί είχαν από την πρώτη στιγμή τη δυνατότητα να μετακινηθούν στην Αθήνα.
ΕΛΛΑΔΑ
Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκε τραυματισμένος τουρίστας που έκανε πεζοπορία στη Γαύδο
09:41
TRAVEL
Το πιο διαχρονικό meeting point της Αθήνας επέστρεψε με ηχηρές υπογραφές στην καρδιά της πόλης
09:30
ΔΙΕΘΝΗ
Πετρέλαιο: Οι προβλέψεις για την πορεία των τιμών μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
09:20
ΚΟΣΜΟΣ
Μόναχο: Βαγόνια συρμού έπεσαν από γέφυρα μετά από εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας – Ένας σοβαρά τραυματίας
09:11
ΚΟΣΜΟΣ