ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Γλέντι και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς (pics&vids)

Θεσσαλονίκη: Γλέντι και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς (pics&vids)
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους ώστε να υποδεχθούν το νέο έτος. Μουσική, χορός και γλέντι «πρωταγωνίστησαν» στη βραδιά, ενώ εντυπωσιακό ήταν και το σόου πυροτεχνημάτων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δύο νέοι ανέβηκαν στην εξέδρα και ενώπιον του Γιάννη Μπουτάρη και των πολιτών που διασκέδαζαν ο Νίκος έκανε δημόσια πρόταση γάμου στη Νατάσα, προσφέροντας της και το δαχτυλίδι. Εκείνη απάντησε «ναι» και ο δήμαρχος δήλωσε έτοιμος να τους παντρέψει όποτε το αποφασίσουν.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στους πολίτες, μαζί με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, και δημοτικούς συμβούλους.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, παρακολούθησε τη γιορτή από το ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλάς» και έστειλε μέσω διαδικτύου τις ευχές του, ενώ στην εξέδρα ανέβηκε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, που διατηρεί φιλική σχέση με τον Γιάννη Μπουτάρη. Μάλιστα οι δύο δήμαρχοι χόρεψαν μαζί στην πλατεία Αριστοτέλους, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου. Ο δήμαρχος Μαραθώνα συναντήθηκε και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Την παράσταση έκλεψαν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό πάνω από τη θάλασσα, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ τη βραδιά έκανε μαγική το λαμπρό φεγγάρι, καθώς είχε ξαστεριά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ