ΕΛΛΑΔΑ

Xανιά: Κάμερες ασφαλείας «συνέλαβαν» οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε λαχειοπώλη (pics)

Xανιά: Κάμερες ασφαλείας «συνέλαβαν» οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε λαχειοπώλη (pics)
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Άφαντος παραμένει ένας ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου, που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέσυρε και σκότωσε έναν 66χρονο άντρα στα Χανιά. Ο οδηγός, που εγκατέλειψε το θύμα του στην άσφαλτο, «συνελήφθη», όμως, από κάμερα ασφαλείας ενός μίνι μάρκετ.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Flashnews.gr, η σύλληψη του οδηγού που σκότωσε τον άντρα είναι θέμα ωρών. Η αστυνομία ελέγχει καρέ-καρέ το βίντεο από το μίνι μάρκετ αλλά και από άλλα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στο σημείο, όπου παρασύρθηκε ο άντρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος, λαχειοπώλης στο επάγγελμα, κινείτο πεζός όταν το όχημα έπεσε πάνω του στις 11:32 το βράδυ.

flash2 copy


Πηγή: Flashnews.gr

Το Flashnews αναφέρει ότι ο άντρας μπήκε στο μίνι μάρκετ για να ψωνίσει. Όταν βγήκε από αυτό πρόλαβε να κάνει μόλις μερικά βήματα πριν τον παρασύρει το αυτοκίνητο, που έτρεχε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα. Μάλιστα, ο οδηγός δεν ανέκοψε καν ταχύτητα…

Ο υπάλληλος του καταστήματος άκουσε θόρυβο και βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί και ότε αντίκρυσε αιμόφυρτο τον 66χρονο.

flash4


Πηγή: Flashnews.gr

Σύμφωνα με άλλες πηγές του Flashnews.gr, εικάζεται ότι ο οδηγός επέβαινε σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχει καταγραφεί από άλλη κάμερα ασφαλείας, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που έπεσε νεκρός ο 66χρονος.

flash5


Πηγή: Flashnews.gr

Σήμερα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, αστυνομικοί περισυνέλεξαν αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, τα οποία είχαν εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο και φαίνεται ότι προδίδουν τον δράστη και θα οδηγήσουν σύντομα τις αρχές στα ίχνη του.

flash7


Πηγή: Flashnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ