ΕΛΛΑΔΑ

Xανιά: Βρέθηκε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον λαχειοπώλη - Αναζητείται ο οδηγός (pics)

Xανιά: Βρέθηκε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον λαχειοπώλη - Αναζητείται ο οδηγός (pics)
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του οχήματος, που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέσυρε και σκότωσε έναν 66χρονο λαχειοπώλη στα Χανιά, ενώ βρέθηκε και το αυτοκίνητό του. 

 

Οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει πολλά στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων αλλά και από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο οδόστρωμα, τα οποία «οδηγούσαν» σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο.

Από το πρωί της Πρωτοχρονιάς, οι αστυνομικοί εξέτασαν αρκετά οχήματα που ταίριαζαν στις περιγραφές και στα στοιχεία που είχαν και νωρίς το απόγευμα εντόπισαν έξω από σπίτι στην περιοχή του Σταλού, το ασημί αγροτικό με εμφανή ίχνη τρακαρίσματος, τα οποία ταίριαζαν στα στοιχεία που είχε συλλεχτεί.

Capture
flash2 copy

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο 44χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, δεν βρέθηκε, ενώ αναμένεται να παραδοθεί μετά την λήξη της προθεσμίας για την αυτόφωρη διαδικασία.

flash4

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο άτυχος άνδρας άντρας μπήκε σε μίνι μάρκετ για να ψωνίσει. Όταν βγήκε από αυτό πρόλαβε να κάνει μόλις μερικά βήματα πριν τον παρασύρει το αυτοκίνητο, που έτρεχε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα. Μάλιστα, ο οδηγός δεν φαίνεται να ανέκοψε ταχύτητα…

Ο υπάλληλος του καταστήματος άκουσε θόρυβο και βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί και αντίκρυσε αιμόφυρτο τον 66χρονο.

flash5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ