Δράμα: Συνελήφθη 43χρονος που εξαπατούσε γιατρούς
Για απάτη και απόπειρα απάτης σε βάρος γιατρών στη Δράμα και την Καβάλα συνελήφθη ένας 43χρονος στη Δράμα από αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας.
Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Τετάρτη ο 43χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με 37χρονη γιατρό στη Δράμα, με το πρόσχημα ότι η μητέρα του είναι πελάτισσα του ιατρείου της.
Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο δράστης επικαλούμενος πρόβλημα υγείας της μητέρας του, κατάφερε αρχικά να την πείσει να του παραδώσει χρήματα.
Το πρωί της επόμενης μέρας ο ίδιος επισκέφθηκε το ιατρείο της 37χρονης, όπου τη στιγμή που παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.
Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 43χρονος, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κατάφερε να αποσπάσει 20 ευρώ από άλλον έναν γιατρό ενώ επιχείρησε να εξαπατήσει και άλλους δύο γιατρούς, χωρίς όμως να το καταφέρει.
Μετρό: Αλλαγές και σήμερα στη Γραμμή 3 λόγω εργασιών - Ποιες ώρες αποσύρονται οι συρμοί
04:00
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Εντάσσονται επιπλέον 500.000 εργαζόμενοι από τον Οκτώβριο
03:00
Αλλαγή ώρας: Ποια Κυριακή γυρνούν τα ρολόγια μία ώρα πίσω
02:00
Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ: Έως 27 Νοεμβρίου η προθεσμία για τις αιτήσεις
01:00