Όλυμπος: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης γυναίκας που τραυματίστηκε
Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μιας γυναίκας που έχει τραυματιστεί στο λούκι του Στεφανιού, στον Όλυμπο, έχει ξεκινήσει από τις 11:00 σήμερα το πρωί.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε στις 10:53 για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» πρόκειται για μια ορειβάτη περίπου 35 χρονών, η οποία τραυματίστηκε μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρα.
Στην επιχείρηση για τη διάσωσή της θα συμμετέχει ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας είναι σοβαρή.
Ξεκίνησε η καταβολή των αυξημένων συντάξεων Ιανουαρίου
21:43
Πολωνία: Ο Ναβρότσκι κατηγορεί τους Ουκρανούς για «αχαριστία»
21:33
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (19/12) κλήρωσης για τα 30 εκατ. ευρώ
21:23
«Ξυπνήσαμε και βρήκαμε τη μικρή παγωμένη»: Τι λέει η μητέρα του νεκρού βρέφους (vid)
21:21