Αιτωλοακαρνανία: Eντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε αυτοκίνητο
Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο, περιμετρικά της λίμνης Τριχωνίδας, στην Αιτωλοακαρνανία, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Η γυναίκα, σύμφωνα με το agriniopress.gr, φέρεται να βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος της, το οποίο είχε πάρει φωτιά. Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός φέρει εγκαύματα.
Παρότι πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για μια 44χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Σημειώνεται πως από σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση της 44χρονης είχαν επικεντρωθεί στο Αγρίνιο, μιας και το κινητό της εξέπεμψε από την περιοχή την τελευταία φορά.
Στην περιοχή μεταβαίνουν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ έχει κληθεί να πάει στο σημείο και ιατροδικαστής.
Αντιδράσεις από Πολωνία και Γερμανία για το ουγγρικό «μπλόκο» στις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Μόσχας
12:06
Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων μεταναστών μετά το ναυάγιο
12:00
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ: Το προφίλ του «Ελ Μέντσο», το καρτέλ και το δίκτυο των καταδικασμένων συγγενών: Χάος στο Μεξικό με 250 μπλόκα και εμπρησμούς
11:50
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο ανήλικος με συμπτώματα μέθης – Συνελήφθη ο πατέρας του
11:42