Θεσσαλονίκη: Ταλαιπωρία επιβατών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης
Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία», λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί από το πρωί στη Θεσσαλονίκη και καθιστά ανέφικτες τις προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αεροδρομίου (skg-airport.gr), μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί πέντε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, εκ των οποίων δύο είχαν προορισμό την Αθήνα και οι υπόλοιπες την Καλαμάτα, την Κωνσταντινούπολη και το Βουκουρέστι, ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε οι προσγειώσεις αυτών των πτήσεων στον αεροδιάδρομο του «Μακεδονία».
Περαιτέρω, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στις αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων. Οι επιβάτες πρέπει να έχουν υπομονή και να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.
Η κατάσταση εκτιμάται ότι θα ομαλοποιηθεί μετά τις 13:00, καθώς τότε αναμένεται να υπάρξει υποχώρηση της ομίχλης.
Ιταλία: Αθώα η ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι για την υπεξαίρεση χρηματων φιλανθρωπικης καμπάνιας
17:07
Οι ΗΠΑ αποσύρουν στρατεύματα από αεροπορική βάση στο Κατάρ - «Προληπτικό μέτρο» λένε αξιωματούχοι
17:04
ΕΛΤΑ: Τι απαντούν στους πράκτορες των ΕΛΤΑ Courier για το το νέο προμηθειακό μοντέλο
17:00
Τρία νέα εργαλεία για τον έλεγχο και την προστασία ανηλίκων στο Youtube
16:48