Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Τζίμη Πανούση (pics)
Συγγενείς και φίλοι, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας αλλά και πρόσωπα του καλλιτεχνικού στερεώματος είπαν το τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση.
Ο 64χρονος τραγουδοποιός και ηθοποιός έχασε τη ζωή του από καρδιακό επεισόδιο το μεσημέρι του Σαββάτου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε από το σπίτι του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η κηδεία του τελέστηκε στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης και μεταξύ των όσων βρέθηκαν εκεί ήταν ο Μανώλης Γλέζος, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Φοίβος Δεληβοριάς.
Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η ΑΕΚ, της οποίας ο εκλιπών ήταν φίλαθλος, το Εθνικό Θέατρο και ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ο Jay-Z ξεδιπλώνει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα στο νέο ντοκιμαντέρ «Jay-Z in 8» δια χειρός Ρικ Ρούμπ
13:12
Επιχείρηση «Αιγίς»: Τέσσερις συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων μέσω διαδικτύου
13:07
Χειροπέδες σε Βρετανό στα Ιωάννινα: Καταζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα για ξέπλυμα χρήματος
12:55
Ομόνοια: Από ηλεκτρικό πατίνι εκτιμάται ότι προκλήθηκε η φωτιά στο ξενοδοχείο - Τρεις τραυματίες
12:44