Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Τζίμη Πανούση (pics)
Συγγενείς και φίλοι, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας αλλά και πρόσωπα του καλλιτεχνικού στερεώματος είπαν το τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση.
Ο 64χρονος τραγουδοποιός και ηθοποιός έχασε τη ζωή του από καρδιακό επεισόδιο το μεσημέρι του Σαββάτου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε από το σπίτι του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η κηδεία του τελέστηκε στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης και μεταξύ των όσων βρέθηκαν εκεί ήταν ο Μανώλης Γλέζος, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Φοίβος Δεληβοριάς.
Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η ΑΕΚ, της οποίας ο εκλιπών ήταν φίλαθλος, το Εθνικό Θέατρο και ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και σήμερα 28 Αυγούστου
01:00
ΟΠΕΚΑ: Tα επιδόματα που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
00:30
Τουρκία: Έρευνα κατά Βρετανού οικονομολόγου για «προσβολή» του Ερντογάν
23:56
Μην ενοχλείτε τις σφήκες όταν... μεθούν: Γίνονται επιθετικές προειδοποιούν οι ειδικοί
23:50