Μήνυση του νοσοκομείου Κέρκυρας μετά την προπηλάκιση γιατρού στα επείγοντα
Μήνυση κατ' αγνώστου κατέθεσε η διοίκηση του νοσοκομείου Κέρκυρας, μετά τον προπηλακισμό γιατρού στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του γενικού νοσοκομείου Κέρκυρας, Φοίβος Κακαβίτσας, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, όταν συνοδός ασθενούς επιτέθηκε και προπηλάκισε τον γιατρό που εφημέρευε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.
Αιτία της επίθεσης σύμφωνα με τον κ Κακαβίτσα, ήταν η άρνηση του γιατρού να προχωρήσει σε «εισαγωγή» της ασθενούς στο νοσοκομείο καθώς έκρινε ότι δεν ήταν απαραίτητη. Τότε ο συνοδός, γιος της ασθενούς, αντέδρασε και επιτέθηκε στον γιατρό.
Παρότι τα στοιχεία του θύτη είναι γνωστά, η διοίκηση του Νοσοκομείου προτίμησε η μήνυση να γίνει κατ΄αγνώστου, ενώ όπως ανέφερε ο κ. Κακαβίτσας «η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης».
H «ενεργειακή εκεχειρία» Τραμπ, η σιωπή της Μόσχας, η άγνοια του Κιέβου και η στήριξη ΕΕ σε Ζελένσκι
23:30
Εκλογές στη Γαλλία: Υποψήφιος της σοσιαλδημοκρατικής αριστεράς για την προεδρία ο Ραφαέλ Γκλυκσμάν
23:19
CNNi: Πώς το ρωσικό ντίζελ γίνεται «σφήνα» στην καρδιά της Δύσης και... στριμώχνει το Κίεβο
23:08
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0: Το γκολ του Ρέτσου έκρινε το ντέρμπι στην επανέναρξη της Super League
22:58