Κουκουλοφόροι βγήκαν ξανά από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο κέντρο της Αθήνας
Κουκουλοφόροι βγήκαν από το πανεπιστήμιο της ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων το μεσημέρι της Πέμπτης και τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε δύο τραπεζικά καταστήματα που βρίσκονται επί της οδού Δεριγνύ.
Οι κουκουλοφόροι αφού προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές, στη συνέχεια επέστρεψαν στο πανεπιστημιακό άσυλο.
Αυτή ήταν η δεύτερη επίθεση νεαρών μέσα σε λίγες ώρες. Όπως αποκάλυψε κατ' αποκλειστικότητα το CNN Greece νωρίτερα, χθες ομάδα νεαρών, φορώντας κουκούλες, βγήκαν από το πανεπιστήμιο της ΑΣΟΕΕ και επιτέθηκαν σεπεριπολικό της ΕΛΑΣ στην Πατησίων.
Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι αστυνομικοί που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν ούτε να απομακρυνθούν από το σημείο όταν είδαν την ομάδα των νεαρών αντιεξουσιαστών.
Το πλήρωμα του περιπολικού είχε πάει στην Πατησίων καθώς είχε δεχθεί εντολή από το Κέντρο Επιχειρήσεων για διάρρηξη σε διαμέρισμα.
Μόλις στάθμευαν το περιπολικό δέχτηκαν την επίθεση από τα άτομα που ήταν μέσα στο Πανεπιστήμιο της ΑΣΟΕΕ και μάλιστα, από τις ενδείξεις, φαίνεται ότι μετά την επίθεση κρύφτηκαν και πάλι στο πανεπιστήμιο.
Ζελένσκι: Πάνω από 400 drones εκτόξευσε η Ρωσία κατά του ενεργειακού τομέα της Ουκρανίας
11:20
Νεκρός εντοπίστηκε στο μπάνιο του ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης της Ρωσίας
11:13
Διορία μέχρι τον Ιούνιο έδωσαν οι ΗΠΑ σε Ρωσία και Ουκρανία για τον τερματισμό του πολέμου
11:13
Πεδίο μάχης το ΑΠΘ με μολότοφ και δακρυγόνα: Πάνω από 300 προσαγωγές, τραυματίας αστυνομικός, καμμένα ΙΧ (vids)
11:08