Λακωνία: Νεκρός 28χρονος Πακιστανός μετά από συμπλοκή με ομοεθνείς του
Νεκρός έπεσε 28χρονος Πακιστανός, μετά από συμπλοκή με ομοεθνείς του, στη Σκάλα Λακωνίας.
Για την ανθρωποκτονία κατηγορούνται πέντε ομοεθνείς του, ηλικίας από 24 έως 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Σκάλα Λακωνίας. Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη οκτώ υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 18 έως 49 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι υπήκοοι Πακιστάν συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χθες το βράδυ στη Σκάλα Λακωνίας, για προσωπικές διαφορές, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια ρόπαλα. Αποτέλεσμα της συμπλοκής, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 28χρονου και ο τραυματισμός ακόμη τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 26, 28, 30 και 49 ετών, αντίστοιχα. Έπειτα από την κινητοποίηση αστυνομικών από τα τμήματα Ευρώτα, Σπάρτης, Γυθείου και Μολάων, συνελήφθησαν οι 13 υπήκοοι Πακιστάν, ενώ κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια ρόπαλα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ακόμη ατόμων που αναζητούνται.
Ένας στους τρεις δεν απορρίπτει τον φασισμό - Δημοσκόπηση στην Ιταλία
22:53
Ρωσία: Οι ΗΠΑ παρέλαβαν τα δεδομένα πτήσης του ουκρανικού drone με στόχο το σπίτι του Πούτιν
22:42
Πώς το 2025 δοκίμασε τα όρια των διεθνών συμμαχιών - Αυτοί είναι οι νέοι γεωπολιτικοί συσχετισμοί
22:30
CNN Greece: Πόσο κοστίζει για τους αγρότες η «απόβαση» με τα τρακτέρ στην Αθήνα
22:19