«Άνοιξε» η γη στον Ακροκεφάλο Τεμπλονίου της Κέρκυρας
Τη Γη να ανοίγει κάτω από τα πόδια τους είδαν χθες -πάλι- οι κάτοικοι του οικισμού Ακροκέφαλου Τεμπλονίου στην Κέρκυρα, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε αγροτικό δρόμο της περιοχής η γη έπαθε καθίζηση με αποτέλεσμα ο δρόμος να ανοίξει στα δύο.
Το φαινόμενο δε συμβαίνει για πρώτη φορά στην περιοχή καθώς οι κάτοικοι, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχαν ζήσει παρόμοιες καθιζήσεις της γης, τον Φεβρουάριο του 2011, όταν τότε ο δρόμος σκίστηκε στη μέση και άνοιξε τρύπα διαμέτρου 15 μέτρων και βάθος που έφτανε τα 50 μέτρα.
Καθίζηση υπέστη η περιοχή και το 2008. Οι αρμόδιες αρχές, επιζητούν επίλυση του προβλήματος, ενώ ο αγροτικός δρόμος αποκλείστηκε, λόγω αποφυγής ατυχημάτων.
PHOTO 1 / 3
Photo 1/3
Πηγή: startmedia.gr
Photo 2/3
Πηγή: startmedia.gr
Photo 3/3
Πηγή: startmedia.gr
ΚΟΣΜΟΣ
Περιορισμούς στην πρόσβαση ανηλίκων κάτω των 16 ετών στα social media εξετάζει η Γερμανία
23:57
ΔΙΕΘΝΗ
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τις πρακτικές της Netflix - Σε κίνδυνο η εξαγορά της Warner Bros
23:47
ΚΟΣΜΟΣ
Reuters: Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε ειρηνευτική συμφωνία Ουκρανίας - Ρωσίας τον Μάρτιο και άμεσα εκλογές
23:44
ΚΟΣΜΟΣ
Το «αντίο» του Ερυθρού Αστέρα στη Λιουμπίτσα - Η διάσημη γάτα «μασκότ» της ομάδας (pics)
23:37
ΚΟΣΜΟΣ