ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία από τους ειδικούς φρουρούς

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία από τους ειδικούς φρουρούς
eurokinissi/ Φωτογραφία αρχείου

Τη στιγμή που η ελληνική αστυνομία θα βρίσκεται στο «κόκκινο» για να εφαρμόσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο ώστε όλα να κυλήσουν ήρεμα στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 14 Φεβρουαρίου για τη Μακεδονία, το σωματείο ειδικών φρουρών της ελληνικής αστυνομίας με ανακοίνωσή του πριν από λίγο απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αστυνομικούς να συμμετέχουν εκείνη την Κυριακή στο συλλαλητήριο αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά «να μην παραδώσουμε αυτό που οι πρόγονοί μας απέκτησαν με θυσίες χωρίς να συντασσόμαστε με κανέναν πολιτικό χώρο και με καμία οργάνωση».

Είναι η πρώτη φορά, που συνδικαλιστικός φορέας των αστυνομικών παίρνει θέση και ζητά από τους αστυνομικούς να συμμετέχουν σε ένα συλλαλητήριο που δεν έχει σχέση με τα στενά εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών. Και σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση-κάλεσμα:

“Οι απόγονοι του Περδίκα, του πρώτου Βασιλιά των Μακεδόνων, είναι Έλληνες, όπως οι ίδιοι το θέλουν και όπως εγώ ο ίδιος το ξέρω” ΗΡΟΔΟΤΟΣ 5ος αι. π.Χ Στην Αττική, στην έδρα του Σωματείου μας, φιλοξενείται την Κυριακή στις 4 του Φλεβάρη, το δεύτερο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, στην Πλατεία Συντάγματος στις 2 το μεσημέρι. Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α), απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Συναδέλφους να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη φωνή όλων των Ελλήνων για την απαίτηση να παραμείνουν άθικτα τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, να σταματήσουν να λεηλατούν την παγκόσμια ιστορία και την Ελληνική ψυχή.

Με μοναδικό στίγμα την αγάπη μας για την Ελλάδα, την απόφασή μας να μην παραδώσουμε αυτό που οι πρόγονοι μας απέκτησαν με θυσίες, χωρίς να συντασσόμαστε με κανέναν πολιτικό χώρο και με καμία οργάνωση, να στείλουμε το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, ότι η θυσία δεν αποτελεί προνόμιο και δώρο των Ελλήνων προγόνων μας σε εμάς, αλλά είμαστε διατεθειμένοι και εμείς να την προσφέρουμε στους απογόνους μας ! Συνάδελφοι, επαναλαμβάνοντας ότι η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, αποτελεί παραχώρηση της πατρίδας μας στους εχθρούς της, ζητούμε να παρευρεθείτε στις 4 του Φλεβάρη στο Σύνταγμα και να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας με τις φωνές όλων των Ελλήνων".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ