ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό:4 διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας είχε ο Αφγανός που συνελήφθη με τους πυροκροτητές

Αποκλειστικό:4 διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας είχε ο Αφγανός που συνελήφθη με τους πυροκροτητές
(EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη/φωτογραφία αρχείου)

Με τέσσερα διαφορετικά στοιχεία είχε δακτυλοσκοπηθεί και σημανθεί στο παρελθόν ο Αφγανός που συνελήφθη τα ξημερώματα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, έχοντας στην κατοχή του πάνω από 50 πυροκροτητές.

Όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, στο σακίδιο είχε και τρία γκαζάκια, ενώ είχε καταφέρει να ξεγελά τις Αρχές και να δίνει κάθε φορά διαφορετικά στοιχεία.

Μάλιστα, την τελευταία φορά που δακτυλοσκοπήθηκε ισχυρίστηκε ότι ήταν 19 ετών, ενώ στην πραγματικότητα είναι πάνω από 30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece οι Αρχές προσανατολίζονται στο ότι πρόκειται για άτομο το οποίο έναντι αμοιβής είχε τον ρόλο του μεταφορέα-delivery τρομοκρατικής οργάνωσης και μάλιστα οι Αρχές τον παρακολουθούσαν και τον συνέλαβαν όταν διαπίστωσαν ότι το σακίδιό του έχει τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βομβών.

Μάλιστα, για να μην κινήσουν υποψίες, τον συνέλαβαν σε ένα κατάστημα στο οποίο είχε πάει για φαγητό.

Ο Αφγανός κυκλοφορούσε πάντα ρακένδυτος και φρόντιζε να δίνει την εντύπωση του άστεγου όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα μέλη του κυκλώματος για τα οποία δούλευε, του έδιναν χρήματα για τη μεταφορά των επικίνδυνων υλών.

Οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στα Μεσόγεια συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα καθώς τα στελέχη της ΕΛΑΣ θεωρούν βέβαιο ότι σε εκείνη την περιοχή υπάρχει το κρησφύγετό του.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ