Σήμερα η συνάντηση που θα κρίνει τον διοργανωτή του συλλαλητηρίου για τη «Μακεδονία»
Η αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νέλλη Παπαχελά, θα συναντηθεί σήμερα με τους φορείς που ζητούν άδεια χρήσης της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της πΓΔΜ, σε μία ακόμη προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση.
Να υπενθυμίσουμε πως έχουν κατατεθεί δύο ξεχωριστές αιτήσεις και κατά την πρώτη συνάντηση που είχε με τους αιτούντες η κ. Παπαχελά στο Δημαρχείο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας.
Αν και σήμερα δεν υπάρξει αποτέλεσμα στις συνομιλίες τότε η άδεια θα δοθεί με κλήρωση.
Η μια αίτηση έχει υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος - κατά δήλωσή του -εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».
Η δεύτερη από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού - Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».
Γεωργιάδης στον ΣΦΕΕ: Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση στο ΕΣΥ, φίλτρα και clawback στο ΙΦΕΤ
15:41
Οι ΗΠΑ μειώνουν το επίπεδο του συναγερμού ασφαλείας στην αεροπορική βάση του Κατάρ
15:38
Παρέλαβε τη διάταξη του εισαγγελέα για δέσμευση περιουσίας ο Κώστας Ανεστίδης
15:35
Κραν Μοντανά: Ο Πάπας Λέων συνάντησε συγγενείς των θυμάτων - «Τα λόγια συμπόνιας μοιάζουν αδύναμα»
15:32