Έκαναν συλλήψεις, αλλά η συμμορία των ΑΤΜ έδρασε και πάλι χθες βράδυ
Ενώ η ΕΛΑΣ ετοιμάζεται επίσημα να ανακοινώσει τη σύλληψη δύο Μολδαβών που ανατίναζαν ΑΤΜ και άρπαζαν χρήματα, η σπείρα που φαίνεται να έχει πολλά "πλοκάμια", χθες το βράδυ, ανατίναξε στα Πετράλωνα ακόμη ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών έξω από ΕΛΤΑ και άρπαξε τις κασετίνες με τα χρήματα.
Από την κίνηση αυτή των κακοποιών φαίνεται ότι οι σπείρες καθόλου δεν τρομοκρατήθηκαν από τη σύλληψη των δύο Μολδαβών καθώς όπως όλα δείχνουν μάλλον πρόκειται για περιφερειακά στελέχη, που η σύλληψή τους δεν εμποδίζει σε τίποτα τη δράση της συμμορίας.
Η χθεσινοβραδινή έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Κειριαδών και ανενόχλητοι οι κακοποιοί ανατίναξαν το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών όπως κάνουν κάθε βράδυ σε όλη την Αθήνα.
Πάντως, σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο Μολδαβοί που συνελήφθησαν εμπλέκονται σε μόλις δέκα περιπτώσεις ΑΤΜ, από τις συνολικά πάνω από 90 σε όλη τη χώρα.
Binance: Έχει ανακτηθεί το 90% των κρυπτονομισμάτων που εκλάπησαν μετά την κυβερνοεπίθεση
17:32
Φράγμα Ποταμών Αμαρίου: Για πρώτη φορά υπερχείλισε μέσα στον Οκτώβριο
17:22
Πλάκα: Ντοκουμέντα από τις σωληνώσεις που κλάπηκαν και οδήγησαν στην έκρηξη με τους έξι νεκρούς
17:10
Μάνη: Νεκρός 57χρονος από τα πυρά του αδερφού του - Τα χωράφια η αιτία, «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία
17:09