Δόθηκε η άδεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία
Την άδεια για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος έλαβε από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου.
Η άδεια, η οποία προβλέπει την τοποθέτηση εξέδρας στην πλατεία Συντάγματος με όρους και προϋποθέσεις που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, δόθηκε στο Συντονιστικό των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου μετά την προσκόμιση των εγγράφων υποστήριξης φορέων και των καταστατικών τους στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, όπως είχε ζητηθεί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, «το αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, βάσει των στοιχείων που το συνόδευαν, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτικό των ενδιαφερομένων φορέων και οργανώσεων πολιτών να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Ως εκ τούτου, το αίτημα του κ. Δημητρίου Μιχάκη για τον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα και ώρα, καθώς και σχετικό αίτημα του κ. Γεωργίου Κόκκα, απορρίφθηκαν».
SPONSORED
Αμερικανικές δυνάμεις χτύπησαν το πετρελαίοφόρο ανοιχτά του Ομάν
21:09
Πάνω από 70 συλλήψεις από την αρχή του έτους έως σήμερα για πρόκληση πυρκαγιών - Τα πρόστιμα
21:09
Με το δάκτυλο στην σκανδάλη το Ιράν καθώς το Ισραήλ συνεχίζει τις επιχειρήσεις στο Λίβανο
21:00
Το επίσημο video game του Μουντιάλ 2026 θα κυκλοφορήσει δωρεάν από το Netflix
20:51