ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες κατεβάζουν τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες κατεβάζουν τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συλλαλητήριο διοργανώνουν σήμερα το μεσημέρι με την ευκαιρία της 27ης διεθνούς έκθεσης "Agrotica", αγρότες, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Ελλάδας που προγραμματίζουν να κατεβάσουν τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι στη συντονιστική επιτροπή Αγροτών Ελλάδας εντάχθηκαν επαγγελματίες από Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Θεσσαλία και περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκπρόσωποι των διοργανωτών του συλλαλητηρίου της 1ης Φεβρουαρίου, ημέρα των εγκαινίων της 27ης Agrotica, στις 19:00 από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, επισήμαναν ότι το ραντεβού δόθηκε στη 13:00 το μεσημέρι στην πλατεία της ΧΑΝΘ στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, όπως διευκρίνισαν, με την άφιξη των τρακτέρ από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας -ανατολική και βορειοδυτική Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πέλλα και Ημαθία- θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αφού το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί, στη συμβολή των οδών Στρατού, Β. Γεωργίου, Ν. Γερμανού, Τσιμισκή και Αγγελάκη.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ