Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες κατεβάζουν τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης
Συλλαλητήριο διοργανώνουν σήμερα το μεσημέρι με την ευκαιρία της 27ης διεθνούς έκθεσης "Agrotica", αγρότες, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Ελλάδας που προγραμματίζουν να κατεβάσουν τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι στη συντονιστική επιτροπή Αγροτών Ελλάδας εντάχθηκαν επαγγελματίες από Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Θεσσαλία και περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκπρόσωποι των διοργανωτών του συλλαλητηρίου της 1ης Φεβρουαρίου, ημέρα των εγκαινίων της 27ης Agrotica, στις 19:00 από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, επισήμαναν ότι το ραντεβού δόθηκε στη 13:00 το μεσημέρι στην πλατεία της ΧΑΝΘ στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, όπως διευκρίνισαν, με την άφιξη των τρακτέρ από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας -ανατολική και βορειοδυτική Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πέλλα και Ημαθία- θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αφού το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί, στη συμβολή των οδών Στρατού, Β. Γεωργίου, Ν. Γερμανού, Τσιμισκή και Αγγελάκη.
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35