Και δεύτερη απειλητική επιστολή δέχθηκε χθες ο Νίκος Κοτζιάς
Και δεύτερη επιστολή με υβριστικό περιεχόμενο από άγνωστο αποστολέα είχε δεχθεί χθες ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αποστολέας σε μία δακτυλογραφημένη επιστολή χρησιμοποιούσε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους 300 της Βουλής, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Να μπει ο Στρατός στη Βουλή».
Μάλιστα, ο άγνωστος αποστολέας κοινοποιούσε τη συγκεκριμένη επιστολή και σε άλλα τέσσερα μέλη της κυβέρνησης.
Η επιστολή στάλθηκε με το ταχυδρομείο και δεν υπήρχαν στοιχεία αποστολέα, ενώ ο άγνωστος απέφυγε να χρησιμοποιήσει έστω και ένα ψεύτικο στοιχείο ταυτότητας.
Είχε προηγηθεί η απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά η οποία όμως ήταν χειρόγραφη, και η οποία έκανε λόγο «για τρία φυσίγγια».
Και οι δύο επιστολές, μαζί με τους φακέλους, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν για DNA και αποτυπώματα.
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ : Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11