Και δεύτερη απειλητική επιστολή δέχθηκε χθες ο Νίκος Κοτζιάς
Και δεύτερη επιστολή με υβριστικό περιεχόμενο από άγνωστο αποστολέα είχε δεχθεί χθες ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αποστολέας σε μία δακτυλογραφημένη επιστολή χρησιμοποιούσε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους 300 της Βουλής, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Να μπει ο Στρατός στη Βουλή».
Μάλιστα, ο άγνωστος αποστολέας κοινοποιούσε τη συγκεκριμένη επιστολή και σε άλλα τέσσερα μέλη της κυβέρνησης.
Η επιστολή στάλθηκε με το ταχυδρομείο και δεν υπήρχαν στοιχεία αποστολέα, ενώ ο άγνωστος απέφυγε να χρησιμοποιήσει έστω και ένα ψεύτικο στοιχείο ταυτότητας.
Είχε προηγηθεί η απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά η οποία όμως ήταν χειρόγραφη, και η οποία έκανε λόγο «για τρία φυσίγγια».
Και οι δύο επιστολές, μαζί με τους φακέλους, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν για DNA και αποτυπώματα.
Πάνω από 15 προσαγωγές μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Θεσσαλονίκη
20:38
Ιρανός ΥΠΕΞ: «Μοιραστήκαμε τη θέση μας, δεν έχουμε δει αν οι ΗΠΑ είναι πραγματικά σοβαρές»
20:26
Το βίντεο - αντίο του Μακρόν στην Αθήνα με την ατάκα για την Τουρκία που «σημάδεψε» την επίσκεψή του
20:14
Τραμπ: «Χάνεται πάρα πολύ χρόνος στα ταξίδια - Αν θέλουν να μιλήσουν... να τηλεφωνήσουν»
20:02