Λάπτοπ και αυτοσχέδια μαχαίρια εντοπίστηκαν σε κελί γνωστού κακοποιού στον Κορυδαλλό
Αυτοσχέδια μαχαίρια, λάπτοπ και τρία κινητά τηλέφωνα εντόπισαν σε αιφνιδιαστική έρευνα στο κελί του γνωστού κακοποιού Φάμπιο Ντούσκο στις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο συγκεκριμένος κακοποιός είχε μετατρέψει το κελί του σε «στρατηγείο» των φυλακών και είχε καταφέρει κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων να έχει λάπτοπ και να κατασκευάζει αυτοσχέδια μαχαίρια.
Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έλεγαν στο CNN Greece ότι έχουν πάρα πολλές φορές αναφέρει στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στην ηγεσία των φυλακών Κορυδαλλού πως η κατάσταση μέσα στα κελιά γνωστών κρατουμένων χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις επικρατεί ασυδοσία και οι κρατούμεναι συμπεριφέρονται λες και δεν είναι σε σωφρονιστικό κατάστημα, με μεγάλο κίνδυνο είτε γενικού ξεσηκωμού είτε απόδρασης από τις φυλακές.
Μητσοτάκης: Το καλώδιο, ο «ελαφρύς κυματισμός» στο Αιγαίο και το «γιατί να κάνω εκλογές;»
09:50
Ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη - Τραυματίστηκε μια γυναίκα
09:44
Αποκαλυπτικά τα στοιχεία για την ενδοοικογενειακή βία - Πάνω από 14.500 καταγγελίες φέτος
09:42
Διυπουργική Συνέντευξη Τύπου στις 12 Οκτωβρίου για το «ban» των ανηλίκων στα social media
09:33