Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη
Η ομάδα «Αναρχικοί Αναρχικές» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.
Σε ένα μικρό κείμενο μόλις 2 παραγράφων η ομάδα των Εξαρχείων κάνει επίθεση στον Μίκη Θεοδωράκη για το γεγονός ότι σήμερα θα είναι κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος και αναφέρει και το σύνθημα που έγραψαν στο σπίτι του μουσουργού.
Πάντως, έχει προκαλέσει εντύπωση η ευκολία με την οποία αντιεξουσιαστές έγραφαν συνθήματα και πέταγαν μπογιές στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς καμία από τις περιπολίες των αστυνομικών να καταλάβει το παραμικρό και φυσικά να φύγουν ανενόχλητοι.
Η επίθεση
Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ομάδα πέταξε μπογιές στην είσοδο του σπιτιού του μεγάλου μουσουργού και στη συνέχεια έγραψε απειλητικά μηνύματα στον τοίχο του σπιτιού του.
«Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της πλατείας Συντάγματος» έγραψαν οι αντιεξουσιαστές.
Η εν λόγω επίθεση δεν φαίνεται να πτόησε τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος τόνισε ότι είναι «ήρεμος και έτοιμος».
Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τη β’ φάση στήριξης για τις πλημμύρες Daniel
15:40
Άρτα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας - Καταπλακώθηκε σε κατολίσθηση
15:30
Νότιο Σουδάν: Περίπου 100.000 άνθρωποι διέφυγαν στην Αιθιοπία τον Μάρτιο
15:30
Οι θρυλικές μελωδίες του Ennio Morricone ζωντανεύουν στο Παλλάς με πρωταγωνίστρια τη Susanna Rigacci
15:21