ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, μετά την ανακάλυψη δείγματος DNA ενός δευτέρου ατόμου και όχι του καθ’ ομολογίαν δράση στα νύχια της δολοφονηθείσας.  

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 58χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία θα κληθεί σε νέα κατάθεση ώστε να αναγνωρίσει το άτομο που είχε περιγράψει ως μεσάζοντα στην υπόθεση δολοφονίας. Το ίδιο άτομο – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του – επιχείρησε να τον δολοφονήσει μετά την σύλληψή του για να του «κλείσει το στόμα».

Ο 58χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης θα κληθεί την Πέμπτη – πιθανότατα – σε νέα απολογία ώστε να αναγνωρίσει τον «αστυνομικό», όπως είχε πει στην προηγούμενη κατάθεση του, που, μαζί με ακόμη ένα άτομο, του έδωσαν εντολή να δολοφονήσει την 32χρονη.

Ο εντοπισμός του DNA του δευτέρου ατόμου περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση, αν συνυπολογίσει κανείς και το ότι ο 58χρονος είχε ισχυριστεί πως δεν ήταν αυτός που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο. Όπως είχε πει την εγκατέλειψε ζωντανή και της είχε επιφέρει χτυπήματα στο άλλο χέρι.

Τα παραπάνω δεν αθωώνουν τον 58χρονο καθώς τα στοιχεία εναντίον του είναι πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ