Το κέντρο της Αθήνας γέμισε... ζόμπι
Τα ζόμπι βγήκαν και πάλι φέτος στους δρόμους της Αθήνας. Πλήθος κόσμου, ντυμένοι και βαμμένοι σαν ζόμπι, περιφερόταν το βράδυ του Σαββάτου στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, στο καθιερωμένο, πλέον, Zombie Athens Walk.
Τι είναι αυτό; Είναι μια «πορεία τεράτων», η οποία ξεκινά από το Σύνταγμα και εξαπλώνεται στην Ερμού, το Μοναστηράκι και το Θησείο.
Και φέτος, όπως και πέρυσι, η φιέστα ήταν αφιερωμένη στη δεκαετία '80, τη σειρά Stranger Things και τις ταινίες του 1984 (Ghostbusters, The Terminator, Karate Kid, Gremlins, Nightmare on Elm, The Temple of Doom).
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Κατάνια της Σικελίας – Στα 3,8 χλμ. το εστιακό βάθος
10:49
Άλλαξαν κατεύθυνση οι αγορές στην Ευρώπη - Προσπάθεια επαναφοράς στα κέρδη
10:40
Ιωάννινα: Μεγάλη καθίζηση «κατάπιε» όχημα του δήμου – Σημειώθηκε δίπλα σε σχολεία (vid&pic)
10:39
Κύπρος: Η στιγμή της απογείωσης των ελληνικών F-16 για την αναχαίτιση ύποπτου ιπτάμενου αντικειμένου (vid)
10:36