Eurovision: Δύο αποχωρήσεις λίγες μέρες πριν τον τελικό
Δύο αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής ανακοινώθηκαν, λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή του ελληνικού τελικού της Eurovision, για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό.
Η Αρετή Κετιμέ, αλλά και το συγκρότημα Χοροσταλίες, ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την ΕΡΤ.
Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook, η τραγουδίστρια Αρετή Κετιμέ δεν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό, καθώς η ΕΡΤ ζητούσε χρήματα από τις εταιρείες για εγγύηση, ενημερώνοντάς τες τελευταία στιγμή γι’αυτό.
Εκφράζει τη λύπη της για τους συνεργάτες της, που όπως λέει «έδωσαν την ψυχή του», όμως η ίδια δεν το βάζει κάτω, λέγοντας ότι θα προσπαθήσει ξανά.
Με αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook, το συγκρότημα Χοροσταλίτες, ανακοίνωσε επίσης ότι δε θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό, ενώ κατηγορεί την ΕΡΤ ότι όλο αυτό το διάστημα των προετοιμασιών ήταν απούσα.
Η ανάρτησή τους έχει ως εξής:

Γερμανία: Παραιτήθηκε ο Γενς Σπαν μετά τις αντιδράσεις για απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας
16:02
Μύθος ότι οι μεσάζοντες ευθύνονται για τις υψηλές τιμές στο ράφι
16:00
Νέο άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Ντέιβιντ Μπόουι - Ψάχνοντας τον ήχο και το όνομά του
15:53
Μπαράζ πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την επόμενη εβδομάδα - Ο «χάρτης» καταβολών έως 24 Ιουλίου
15:42