Μελίνα, η αγαπημένη φώκια των Νοτίων Προαστίων επέστρεψε στο Λαγονήσι
Η αγαπημένη Μελίνα των Νοτίων Προαστίων, η φώκια μονάχους-μονάχους, επέστρεψε και πάλι στην περιοχή.
Η Μελίνα εμφανίζεται ανά τακτά διαστήματα στην περιοχή και τραβά όλα τα βλέμματα, καθώς είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στους περίοικους.
Η φώκια εμφανίστηκε στο Λαγονήσι και αποτυπώθηκε σε βίντεο από το Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης.
«Τα ευχάριστα νέα αυτή τη φορά μας έρχονται από το Λαγονήσι! Μετά από αρκετό διάστημα, η γνωστή σε όλους τους κατοίκους των νοτίων ακτών της Αττικής, Μελίνα, αποφάσισε να επιστρέψει για ξεκούραση στους φιλόξενους όρμους της περιοχής! Ευχαριστούμε το Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης για το υπέροχο βίντεο».
Αυτό αναφέρει η Εταιρεία Μελέτης και Προστασίας της μεσογειακής φώκιας MOm - Monachus monachus, που ανήρτησε το βίντεο στα social media.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 27 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:38
Κατρίνης: «Μαζί με τους ιρανικούς πυραύλους καταρρίφθηκε και το αφήγημα περί μη εμπλοκής»
16:38
ΗΠΑ: Πιθανή η άρση κυρώσεων κατά ιρανικού πετρελαίου που είναι φορτωμένο σε τάνκερ
16:33
«Διαφορετικοί οι στόχοι ΗΠΑ και Ισραήλ στον πόλεμο με το Ιράν»: Τι δηλώνει η Αμερικανίδα διευθύντρια Εθνικών Πληροφοριών
16:21