Απόκριες 2018: Αναβίωσε το έθιμο του σοκολατοπολέμου στην Πάτρα
Σε ρυθμούς καρναβαλιού κινείται η Πάτρα, η οποία έχει υποδεχθεί, για ακόμη μία χρονιά, πλήθος «αποκριάτικων» τουριστών.
Σήμερα, Σάββατο, έλαβε χώρα στην πόλη το πιο γλυκό έθιμο της Αποκριάς, ο σοκολατοπόλεμος.
Οι καρναβαλιστές πέταξαν χιλιάδες σοκολάτες για να τιμήσουν την ημέρα.
Η «σοκολάτα» ακολούθησε τη διαδρομή: Αγίου Ανδρέου - Αράτου - Μαιζώνος –Πλατεία Γεωργίου Α΄ (κάτω μέρος)-Μαιζώνος- Γούναρη - Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου Α΄(πάνω μέρος)–Κορίνθου- Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος- Πλατεία Γεωργίου Α΄(κάτω μέρος)- Μαιζώνος-Πατρέως- Όθωνος Αμαλίας μέχρι την Γούναρη.
Το αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων έθιμο του σοκολατοπολέμου, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, «τίμησαν» οι σοκολατορίχτες και από το όχημά τους πρόσφεραν μία γλυκιά απόλαυση στους συγκεντρωμένους.
Υπερχείλισε ο ποταμός Καλαμάς στην Ήπειρο - Πλημμύρισαν καλλιέργειες
15:43
Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΡΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ CNN GREECE: Προ των πυλών η κακοκαιρία: Από Φάληρο μέχρι Βουλιαγμένη οι «κόκκινες» περιοχές της Αττικής - Που θα χιονίσει
15:37
Τροχαίο στη Μυτιλήνη: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε τέσσερα μηχανάκια - Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες
15:20
«Στον πάγο» η επένδυση 100 δισεκ. της Nvidia στην OpenAI
15:08