ΕΛΛΑΔΑ

Εγκληματική ενέργεια εξετάζει η αστυνομία στην Αίγινα

Εγκληματική ενέργεια εξετάζει η αστυνομία στην Αίγινα
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Κάτοικοι της περιοχής Αγ.Ασωμάτων στην περιοχή της Αίγινας, ενημέρωσαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το τοπικό τμήμα, να μεταβεί σε μονοκατοικία της περιοχής.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο σπίτι, εντοπίστηκαν οι σοροί ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Από την εξακρίβωση των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 45άχρονο και την ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, την 71άχρονη θεία του.

Ο ανιψιός, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, είναι κάτοικος της περιοχής και διαμένει σε παρακείμενη κατοικία. Οι σοροί έφεραν εκτεταμένα εγκαύματα και στο σημείο ενημερώθηκε και μετέβη πυροσβεστικό κλιμάκιο του Ανακριτικού τμήματος.

Κατά τις έρευνες των χώρων της μονοκατοικίας, διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί μικρής έκτασης φωτιάς, η οποία όμως είχε σβήσει πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.\

Ο χώρος αποκλείστηκε και ενημερώθηκε το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές έχουν εντοπισθεί ίχνη παραβίασης καθώς σε δωμάτιο της μονοκατοικίας έχει εντοπισθεί πέτρα, η οποία έχει ριφθεί από τον εξωτερικό χώρο με αποτέλεσμα να σπάσει το παράθυρο της μονοκατοικίας, ενώ ο χώρος φέρει ίχνη αναστάτωσης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αξιωματικών τα ευρήματα παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, με ενδεχόμενο κίνητρο των δραστών τη ληστεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ