Εγκληματική ενέργεια εξετάζει η αστυνομία στην Αίγινα
Κάτοικοι της περιοχής Αγ.Ασωμάτων στην περιοχή της Αίγινας, ενημέρωσαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το τοπικό τμήμα, να μεταβεί σε μονοκατοικία της περιοχής.
Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο σπίτι, εντοπίστηκαν οι σοροί ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Από την εξακρίβωση των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 45άχρονο και την ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, την 71άχρονη θεία του.
Ο ανιψιός, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, είναι κάτοικος της περιοχής και διαμένει σε παρακείμενη κατοικία. Οι σοροί έφεραν εκτεταμένα εγκαύματα και στο σημείο ενημερώθηκε και μετέβη πυροσβεστικό κλιμάκιο του Ανακριτικού τμήματος.
Κατά τις έρευνες των χώρων της μονοκατοικίας, διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί μικρής έκτασης φωτιάς, η οποία όμως είχε σβήσει πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.\
Ο χώρος αποκλείστηκε και ενημερώθηκε το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές έχουν εντοπισθεί ίχνη παραβίασης καθώς σε δωμάτιο της μονοκατοικίας έχει εντοπισθεί πέτρα, η οποία έχει ριφθεί από τον εξωτερικό χώρο με αποτέλεσμα να σπάσει το παράθυρο της μονοκατοικίας, ενώ ο χώρος φέρει ίχνη αναστάτωσης.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αξιωματικών τα ευρήματα παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, με ενδεχόμενο κίνητρο των δραστών τη ληστεία.
Βίντεο από το τροχαίο στην Καλλιθέα: Ο οδηγός έβρισε τον πεζό που παρέσυρε και τον εγκατέλειψε
21:10
Βιολάντα: Δεύτερη δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη του εργοστασίου μετά την έφοδο στο σπίτι του
21:01
Σοβαρό τροχαίο στο Πικέρμι: Μοτοσικλέτα παρέσυρε πεζό - Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση
20:53
Άννα Στρατινάκη: Τι απαντά για δημοσιεύματα περί εμπλοκής της στην υπόθεση Παναγόπουλου
20:45